Πέτρινες κατασκευές

Πέτρινες κατασκευές

Ο Ελλαδικός χώρος χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ποικιλομορφία στα πετρώματα και έχει αποτελέσει κατά τα χρόνια πηγή έμπνευσης για τους κατασκευαστές. Υπάρχει μεγάλη γκάμα στα χρώματα και στις υφές των πετρωμάτων ανάλογα με το ανάγλυφο της περιοχής.

Η εταιρεία Archikatt με την τεχνογνωσία που διαθέτει πάνω στην κατασκευή της πέτρας μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες είτε πρόκειται για μικρές κατασκευές με πέτρα ή σε πέτρινα κτήρια. Τα πολυάριθμα έργα που έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας μαρτυρούν το μεράκι μας, την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη των πελατών μας καθώς και την εμπειρία στη χρήση της πέτρας.

Αναλαμβάνουμε χτίσιμο πέτρας, τζάκια, πεζοδρόμια, εκκλησίες και εκκλησάκια, πλακοστρώσεις με πέτρα, πέτρινες σκεπές, λεπτομέρειες όπως πέτρινες βρύσες και πέτρινες κολώνες, διακοσμητικές διαμορφώσεις, όπως φράχτες κλπ. Αναλαμβάνουμε επίσης και κατασκευή αμιγώς πέτρινων κτιρίων. Η εταιρία μας βρίσκεται δίπλα σας για να πραγματοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες.

Οι πέτρινες κατασκευές παρουσιάζουν πληθώρα θετικών στοιχείων καθώς έχουν ανθεκτικότητα προσφέροντας αντοχή στο χρόνο, έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος συντήρησης, προσφέρουν φυσική μόνωση και ανταπεξέρχονται εύκολα στις τελευταίες προδιαγραφές για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων. Επίσης, η πέτρα ως υλικό μένει ανεπηρέαστη στις ακραίες καιρικές συνθήκες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους.