Εξωτερική θερμομόνωση

Εξωτερική θερμομόνωση

Η θερμομόνωση είναι μια βασική παράμετρος στην κατασκευή καθώς με αυτή επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας. Ειδικότερα, η μόνωση απαιτεί ένα πολύ μικρό κόστος κατασκευής αλλα μπορεί να εξοικονομήσει έως και 55% του κόστους θέρμανσης ή ψύξης αντίστοιχα. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με τη σωστή εφαρμογή εγκεκριμένων συστημάτων τα οποία εμείς είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε. Η εξωτερική θερμομόνωση θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής και θα ανεβάσει το επίπεδο διαβίωσης είτε εφαρμοστεί σε σπίτι είτε σε χώρο εργασίας.

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης αποδίδουν στη χειμερινή αλλά και στη θερινή περίοδο καθώς βοηθούν στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στο χώρο μειώνοντας την απώλεια θερμότητας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και αποτρέποντας την είσοδό της κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το κτίριο με αυτόν τον τρόπο γίνεται λιγότερο ενεργοβόρο και παράλληλα συντείνει στην προστασία του περιβάλλοντος αφενός και στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων αφετέρου.

Η εταιρία μας προμηθεύεται και χρησιμοποιεί αποκλειστικά πιστοποιημένα υλικά τα οποία και θα αποδώσουν στον πελάτη όλα τα οφέλη που αναμένει να έχει από μία τέτοια παρέμβαση.