Κατασκευές

Company Group

Καινοτομία, υψηλοί στόχοι και ανάπτυξη

Προσφέρουμε τα εφόδια για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να επωφεληθείτε στις κατασκευές σας

Construction Consultant

Η Archikatt με εμπειρία πάνω από μισό αιώνα και με τη δυναμική με 125 εργατοτεχνιτών, διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα που ανταποκρίνονται σε ευρύ φάσμα εργασιών. Μέσα από τη γνώση πάνω στις κατασκευές δημιουργούμε κτήρια τα οποία έχουν διάρκεια και αντοχή στο χρόνο, είναι λειτουργικά και κατασκευασμένα από υλικά υψηλών προδιαγραφών.Η εταιρεία μας εγγυάται για την ποιότητα της κατασκευής.

Πέρα από τις κλασικές κατασκευές δραστηριοποιούμαστε και σε άλλα είδη κατασκευών. Ειδικότερα, στις σύμμικτες κατασκευές, οι οποίες έχουν ως φέροντα στοιχεία τα δύο συνηθέστερα υλικά, δηλαδή τον χάλυβα και το οπλισμένο σκυρόδεμα και ο συνδυασμός τους αποδίδει βέλτιστα αποτελέσματα στη λειτουργικότητα και τη φέρουσα ικανότητα του χώρου και σαν υλικό είναι ιδιαίτερα ευέλικτο. Ο χρόνος κατασκευής ενός τέτοιου κτιρίου είναι πιο σύντομος από μία συμβατική κατασκευή και είναι ανθεκτική στο χρόνο.

Παράλληλα, μεγάλη εμπειρία διαθέτουμε και στις μεταλλικές κατασκευές όπου είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε και στις πιο απαιτητικές μελέτες και κατασκευές μεταλλικών κτιρίων. Αναλαμβάνουμε τα έργα στο σύνολό τους, είτε πρόκειται για εργοστάσια, είτε για χώρους βοηθητικής χρήσης, όπως αποθήκες.

Επιπρόσθετα, η τεχνική κατασκευαστική μας εταιρεία εξειδικεύεται στις προκατασκευασμένες κατοικίες και παρατεταμένου μπετού. Η προκάτ κατασκευή έχει πληθώρα θετικών στοιχείων καθώς χρειάζεται μικρό χρόνο ολοκλήρωσης και έχει και μικρότερο κόστος. Το κόστος του είναι προκαθορισμένο, κάτι το οποίο βοηθά στο σχεδιασμό του προϋπολογισμού.

Στα 70 χρόνια λειτουργίας της κατασκευαστικής μας εταιρίας έχουμε εργαστεί σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Η έδρα της Archikatt είναι στην Αττική, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι με πολυάριθμες κατασκευές να έχουν γίνει στο Κολωνάκι, τη Συγγρού, τη Νέα Σμύρνη, το Χαλάνδρι, την Ερμού και γενικότερα σε όλη την Αττική, καθώς και η έδρα μας είναι στη Αθήνα πάνω από τρεις δεκαετίες.

Η πορεία μας

Παραμένουμε πιστοί στις ίδιες αρχές με τις οποίες ιδρύθηκε η εταιρία μας το 1971: παρέχουμε ανώτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, δημιουργώντας ευκαιρίες για τους ανθρώπους, ενισχύοντας την καινοτομία και ενεργώντας με ακεραιότητα.

ABOUT THEBUILT

Construction differs from manufacturing in that manufacturing typically involves mass production of similar items without a purchaser.

Βασικές αξίες της Archikatt

Η εταιρία μας από την ίδρυσή της έως και σήμερα λειτουργεί με βάσει ορισμένες αξίες οι οποίες της έχουν επιτρέψει να αναπτυχθεί και να αριστεύσει

Κύρια μας μέριμνα είναι να επιλέγουμε ποιοτικά υλικά και να παράγουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών

Κεντρικός πυρήνας των αξιών μας είναι η συνεπής και άμεση εξυπηρέτηση η οποία προκύπτει από τη σωστή επικοινωνία με τους πελάτες μας

Επικεντρωνόμαστε στην αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών