Αποκαταστάσεις- Ανακαινίσεις

Η Archikatt με παρουσία στο χώρο για παραπάνω από μισό αιώνα έχει δικό της εξειδικευμένο συνεργείο αλλά και συνεργάτες πάνω από είκοσι χρόνια όπως, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, υπερεργολάβους και προμηθευτές οι οποίοι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για την ανακαίνιση του χώρου σας. Οι πολυάριθμες ανακαινίσεις τις οποίες έχουμε αναλάβει στα χρόνια λειτουργίας μας αντικατοπτρίζουν την ποιότητα με την οποία εργαζόμαστε και την συνέπεια που έχουμε απέναντι στους πελάτες μας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο χώρος που ζείτε και εργάζεστε είναι εξαιρετικής σημασίας για την καθημερινή σας ζωή. Η επιθυμία σας λοιπόν για την ανακαίνιση και την αναβάθμιση αυτού του χώρου αποτελεί αποστολή υψίστης σημασίας για εμάς, έτσι ώστε όχι μόνο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που έχετε αλλά και να τις ξεπεράσουμε.

Κύριο μέλημά μας είναι η διαμόρφωση χώρων οι οποίοι ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στην καθημερινότητά σας και συμβαδίζουν με το οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Επιδιώκουμε λοιπόν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης με σεβασμό και επαγγελματισμό για τη δημιουργία ενός λειτουργικού χώρου. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντας μια εξατομικευμένη λύση βάσει των προτιμήσεών που έχετε.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την αποκατάσταση διατηρητέων κτιρίων. Τα διατηρητέα κτίσματα ανήκουν σε μια ιδιαίτερη κατηγορία καθώς αποτελούν ένα σύνολο με ξεχωριστή ιστορική, αρχιτεκτονική και πολιτιστική βαρύτητα και απαιτούν ειδική αντιμετώπιση σε επίπεδο μελέτης αλλά και κατασκευής. Η αποκατάσταση των κτιρίων αυτών είναι ένα σύνθετο ζήτημα το οποίο χρειάζεται εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία. Αναλαμβάνουμε ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου πρασίνου, ανακατασκευές και αναπαλαιώσεις κτιρίων, εκκλησιών, μοναστηριών και σχολείων

Η ομάδα μας είναι ένα σύνολο καταρτισμένων επαγγελματιών που έχουν εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα και είναι έτοιμοι να σας ακούσουν και να δημιουργήσουν ένα χώρο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και την απαιτητική καθημερινότητά σας. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά, σύγχρονες τεχνικές και τα κατάλληλα εργαλεία και σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία μας εξασφαλίζουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής με το κόστος που εσείς μπορείτε να διαθέσετε.

Η λειτουργικότητα των χώρων με βάση τα σύγχρονα πρότυπα, η υψηλή αισθητική και η ποιότητα, δημιουργούν χώρους τους οποίους αξίζει να απολαμβάνετε στην καθημερινότητά σας και οι οποίοι έχουν διαμορφωθεί με βάση τις δικές σας μοναδικές ανάγκες

.

Do you have any
questions?

Contact us at the TheBuilt WP office nearest to you or submit a business inquiry online

Our Featured Works