Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας έχοντας πολλές δεκαετίες εμπειρία στον χώρο της κατασκευής, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή σύγχρονων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, με συγκεκριμένο προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα. Αναλαμβάνουμε όλο το εύρος των εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας κατασκευής, ξεκινώντας από τις μελέτες και τις αδειοδοτήσεις φτάνοντας έως και τις τελευταίες εργασίες με σκοπό την ολοκλήρωση του κάθε project. Πέραν από τις κατασκευές εξειδικευόμαστε και στις αποκαταστάσεις και ανακαινίσεις χώρων, στα δημόσια έργα και στα smart building στα πλαίσια του Εξοικονομώ -Αυτονομώ.

Κατασκευές

Η Archikatt με εμπειρία πάνω από μισό αιώνα και με τη δυναμική με 125 εργατοτεχνιτών, διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα που ανταποκρίνονται σε ευρύ φάσμα εργασιών. Μέσα από τη γνώση πάνω στις κατασκευές δημιουργούμε κτήρια τα οποία έχουν διάρκεια και αντοχή στο χρόνο, είναι λειτουργικά και κατασκευασμένα από υλικά υψηλών προδιαγραφών.Η εταιρεία μας εγγυάται για την ποιότητα της κατασκευής.

Δημόσια Έργα

Η τεχνική και κατασκευαστική εταιρία Archikatt, με την παρουσία στο χώρο για παραπάνω από μισό αιώνα, με το εξειδικευμένο προσωπικό, το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει και τους έμπειρους χειριστές, έχει αναλάβει πλειάδα δημοσίων έργων, τα οποία έχει εκτελέσει σε όλα τα απαιτούμενα στάδια. Από την ίδρυση της το 1961 η εταιρία είχε αναλάβει δημόσια έργα

Εξοικονομώ-Αυτονομώ

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» αποτελεί ένα πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης των κατοικιών. Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει ως στόχο την έξυπνη διαχείριση και την εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι

Αποκαταστάσεις-Ανακαινίσεις

Η Archikatt με παρουσία στο χώρο για παραπάνω από μισό αιώνα έχει δικό της εξειδικευμένο συνεργείο αλλά και συνεργάτες πάνω από είκοσι χρόνια όπως, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, υπερεργολάβους και προμηθευτές οι οποίοι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Μελέτη-Αδειοδότηση

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όσον αφορά τη μελέτη και την αδειοδότηση σε ιδιώτες, επιχειρήσεις ή δημόσιους φορείς.

Οι υπηρεσίες εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα.